Crocs Copii

Crocs copii, libertatea de a explora lumea la pas, în cel mai mare confort!

Crocs copii sunt creați parcă special pentru cei mici, să le suporte toate năzbâtiile, curiozitățile și bucuriile. Farmecul copilăriei constă în libertatea de a te juca, fără resticții și fără grija menținerii în stare perfectă a îmbrăcămintei și a încălțămintei. Pe lângă un confort de neegalat, Crocșii sunt extrem de rezistenți, parcă mereu pregătiți de o nouă aventură. Încălțările Crocs copii sunt potrivite pentru fetițe și băieței de toate vârstele, fiind lejeri, moi, super ușor de încălțat și descălțat, flexbili, aderenți și super colorați. Pe lângă toate acestea, o veste bună pentru părinți este că sunt rezistenți și se pot curăța rapid și fără dificultate. Cei mici îi pot purta atât în confortul casei, cât și afară, în parc, în vacanțe, la piscină, la plajă, la școală sau la grădiniță.

Încălțăminte pentru copii încurajați să se joace - flexibilitate și creativitate - colecția Crocs copii 

Încălțările Crocs copii și Crocs bebeluși reprezintă soluția preferată de către cei mai mulți părinți, datorită gradului inegalabil de confort în mers și în joacă oferit celor mici. Încălțările Crocs sunt flexibile, fiind foarte apreciate pentru capacitatea de a se îndoi, după care imediat se și repliază, tranformând fiecare pas într-unul fără griji. 

Pe lângă faptul că sunt mai mult decât potriviți atât în interior, cât și afară, stimulează imaginația celor mici și le cultivă creativitatea, prin posibilățile de personalizare cu accesoriile Jibbitz.

Există o colecție imensă de accesorii dedicate colecției Crocs copii, numită Crocs Jibbitz, care se introduc în orificiile acestor încălțăminte. Se găsesc într-o mare diversitate de modele, reprezentând animale, simboluri, litere sau personaje din lumea copiilor, cu ajutorul Jibbitz cei mici având posibilitatea de a-și personaliza saboții, adică de a se juca chiar înainte să înceapă joaca. 

Crocs fete și crocs băieți sunt două opțiuni populare în rândul încălțămintei pentru copii. Acestea sunt cunoscute pentru durabilitatea și confortul lor, fiind ideale pentru activitățile zilnice sau pentru plimbările în aer liber. Crocs fete vin în diferite culori și modele, în timp ce crocs băieți au un design mai simplu și mai sport. Ambele tipuri de crocs sunt ușor de curățat și pot fi purtate în apă. Colecția Crocs bebeluși reprezintă încălțările perfecte chiar de la primii pași, asigurând confort, protecție și suport. 

Navighează înapoi la categoria Crocs

FILTREAZĂ DUPĂ
FILTRE(1)

Marca

Impermeabil

Membrană impermeabilă

Lichidări de stoc

În tendințe

Produsul a fost adaugat.