Bocanci

Vezi subcategoriile
Subcategoriile:
Ascunde subcategoriile

Bocanci confortabili și de înaltă calitate pentru pași siguri

Ești în căutarea unor bocanci de calitate pentru drumeții montane, plimbări în natură sau oraș? Ai ajuns la locul potrivit! La SportManiac, îți oferim o gamă variată de bocanci impermeabili, aderenți, perfecți pentru aventurile tale outdoor. Indiferent dacă planifici o drumeție pe timp de iarnă sau în celelalte sezoane, ai nevoie de o pereche de bocanci cu bombeu de protecție pentru lucu, sau doar de unele versatile și utile la plimbări ușoare, îți oferim o gamă largă de bocanci, de cea mai înaltă calitate, potrivite nevoilor tale.

Bocanci drumeție de top, potriviți pentru orice sezon

Alege din zeci de modele de bocanci de înaltă performanță, din branduri de top precum Grisport, Columbia, Merrell, Scarpa, proiectați să facă față condițiilor dure de munte, indiferent de condițiile meteo. O pereche de bocanci trekking sunt un element esențial în echipamentul oricărui iubitor de munte. De la bocanci impermeabili pentru iarnă, până la bocanci pentru trekking în sezoanele de primăvară, vară și toamnă, oferim o gamă variată de modele pentru a satisface nevoile tale specifice. De la modele de bocanci cu talpă Vibram, OmniGrip, sau alte tehnologii, aderența este una maximă, iar confortul pe teren accidentat este garantat la fiecare pas.

Durabilitatea și protecție, pe ploaie, zăpadă, noroi, soare

Calitatea este un aspect esențial atunci când vine vorba de echipamentul pentru drumeție și nu numai. Impermeabilitatea modelului de bocanci aleși trebuie să fie un aspect super important. Alege bocanci cu membrană impermabilă de ultimă generație, cum ar fi membrana SympaTex, Gritex, Gore-Tex, OmniTech, SelectDry, OutDry sau altele. Aceste membrane cu proprietăți impermeabile protejează picioarele de umezeală, menținând totodată o respirabilitate optimă.

Descoperă întreaga gamă de bocanci de pe SportManiac, disponibile în extrem de multe modele și mărimi, pentru damă, bărbați și copii, de la branduri de top, și alege-l pe cel porivit pentru tine.

FILTREAZĂ DUPĂ
FILTRE(1)

În tendințe

Produsul a fost adaugat.