Crocs în România

Crocs, confort și stil la fiecare pas

Produsele Crocs au devenit un fenomen din momentul inventării lor, spre sfârșitul anilor 1990, continuând și astăzi să fie sinonimi cu confortul în mers. S-au răspândit rapid din lumea iahtingului, pentru care au fost inițial concepuți, și au cucerit purtători de toate genurile, vârstele și clasele sociale. Toate acestea, datorită rezistenței, confortului și impermeabilității spumei inovative ce a făcut posibilă crearea acestor încălțăminte cu calități incontestabile, care le-au adus un succes mondial.

Încălțămintea Crocs este caracterizată, înainte de toate, prin utilitate, principalele avantaje ale acesteia fiind confortul absolut, protecția, curățarea rapidă și ușurința în purtare. Este ideală atât ca și încălțăminte de zi cu zi, pentru ieșirile în oraș, la locul de muncă sau la școală, cât și ca o soluție practică pentru orice deplasare, fiind de neegalat ca saboți de casă, grădină, piscină, plajă sau iarbă verde.

Pe lângă confortul suprem oferit la fiecare pas, acești Crocsi impresionează și prin versatilitate, fiind alegerea perfectă pentru ținutele casual, pentru toate categoriile de vârstă. Cu timpul au devenit o marcă a confortului și a stilului fără efort. Se pot încălța și descălța extrem de ușor, fiind practici, colorați, rezistenți și deloc pretențioși. Curățarea acestora este foarte facilă și rapidă, fără a fi necesară utilizarea de creme și soluții speciale.

Durabilitate și confort Croslite

Încălțămintea Crocs reprezintă alegerea perfectă în viața de zi cu zi, atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii, pentru pași ușori și fără griji. Produsele Crocs oferă protecție crescută picioarelor, fiind, în același timp, moi, iar găurile caracteristice asigură o aerisire adecvată.

Materialul special din care sunt create aceste încălțări a primit numele de Croslite, fiind folosit exclusiv de Crocs. Acest material inovator este o rășină cu calități superioare de durabilitate, fiind ușor de modelat în formele dorite și chiar benefic pentru picior. Materialul Croslite are proprietăți antibacteriene, transformând încălțările într-unele foarte ușor de curățat și dezinfectat.

Designul specific al încălțămintelor Crocs lasă un spațiu generos pentru întregul picior, în special pentru degete, oferind totodată suport adecvat pentru arcuirea optimă a tălpii. Un alt avantaj important al proselor Crocs este că se comportă foarte bine în condiții meteo diverse. Talpa acestora este una aderentă, fiind potriviți atât pe asfalt, iarbă verde, în locuință, cât și pe nisip, piscină sau la plajă.

Unicitate cu accesoriile Crocs Jibbitz

Cu o atât de mare varietate de culori și modele Crocs, îți poți transforma orice ținută într-una cu adevărat unică. Pe lângă toate acestea, poți oferi Crocșilor tăi preferați o aură și mai originală, cu accesoriile Jibbitz. Aceste mici ornamente se introduc în găurelele aflate pe partea superioară a Crocșilor și pot fi combinate oricând după bunul plac. Arată-ți stilul cu adevărat unic cu aceste accesorii vesele și colorate. Poți alege din sute de modele, potrivite pentru absolut toate categoriile de încălțăminte Crocs România.

Crocs pentru toată lumea

Alege produsele Crocs pentru toată familia cu livrare rapidă din stoc aflat in România:

FILTREAZĂ DUPĂ
FILTRE(1)

Impermeabil

Tehnologia talpii

Membrană impermeabilă

Premium

Lichidări de stoc

În tendințe

Produsul a fost adaugat.